Az árlistában felsorolt árak áfával együtt értendők. A megrendelt árut a megadott címre küldheti.

Szállítás GLS futárral – A 17:00 óráig beérkezett és kifizetett megrendeléseket másnap szállítjuk raktárunkból, a kiszállítás futárral a szlovákiai megadott címre a következő munkanapra szól. A szállítás főleg reggel történik, a futár a szállítás előtt felveszi Önnel a kapcsolatot, és lehetőség van egyedi szállítási idő megszervezésére. Az árut az áru átvételekor is elküldheti, és az összeget az áru átvételekor kifizetheti a futárnak. A GLS-szel együttműködve a szomszédos országokba is kínálunk szállítást.

Díj: 1980 HUF áfával együtt,

Szállítás a szállítmányozóval – Az árut a Szállítmányozó Ház szállítási pontjára szállítom, amelyet a pénztárnál választ. A szállítás Szlovákiában 7 napon belül történik.

Díj: 1110 HUF áfával együtt,

A szállítmány átvételekor gondosan ellenőrizni kell a csomagok számát és állapotát (kár esetén). Ha szabálytalanságot talál, a futárt azonnal értesíteni kell erről, és fel kell venni az elfogadási jegyzőkönyvbe (pl. sérült csomagolás, hiányzó csomag a szállítmányban stb.). A későbbi szállítási panaszokat a fuvarozó nem fogadja el.

SMS Értesítés

A megrendelésekhez telefonszámra van szükségünk, hogy megkönnyítsük a szállítás állapotáról való tájékoztatást. Egy nappal a küldemény ütemezett kézbesítése előtt a címzett SMS-t kap a kézbesítésről, amely tartalmazza a küldemény számát és az utánvét összegét utánvét esetén. Ezenkívül a kézbesítés napján a címzett interaktív SMS-üzenetet kap, amely meghatározza a szállítási időt 3 órán keresztül. Ha a címzett nem felel meg a szállítási dátumnak, egyszerűen megváltoztathatja azt az SMS-üzenetre válaszolva.

Alapértelmezés szerint 48 órán belül küldünk árut.

szállítási időszak 10 nap.

Ha több dolgot rendel, egy postaköltséget fizet – a postaköltség nem függ a csomag súlyától és méretétől. A csomag ingyenes!

Külföldre szállítás Packetán keresztül:

Csehország: 3.30€

Németország: 6.30€

Lengyelország: 4.60€

Ausztria: 5.60€

Románia: 3.30€

Horvátország: 5.60€

Franciaország, Olaszország, Finnország, Dánia, Görögország, Belgium: 9.90€

AZ ÁR TARTALMAZZA AZ ÁFÁT!

Ha bármilyen kérdése vagy segítsége van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal:
+421 944 426 927 vagy e-mailben a következő címen: info@eshisha.hu

INGYENES SZÁLLÍTÁS 18 700 HUF feletti vásárlás esetén!